Erasmus+ Staff Week

Jaarlijks organiseren de bibliotheken van de Hogeschool van Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit gezamenlijk de Erasmus+Staff Exchange Week voor bibliothecarissen. Collega's uit deelnemende landen worden hiervoor uitgenodigd om ervaringen te delen over onderwerpen die betrekking hebben op een moderne bibliotheek voor hoger onderwijs. Tijdens dit meerdaagse evenement wordt kennis uitgewisseld door ideeën en oplossingen aan elkaar te presenteren.

De Bibliotheek UvA/HvA hoopt met deze uitwisseling de dienstverlening van de bibliotheek te kunnen verbeteren en te anticiperen op nieuwe trends en toekomstige eisen van de omgeving.

Editie 2022

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober 2022 organiseren de bibliotheken van drie instellingen voor hoger onderwijs in Amsterdam, een Erasmus+ Staff Week. Het thema van dit evenement is: Onderzoek en onderwijs ondersteund door Amsterdamse bibliotheken.