Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De Library Academy is terug! Houd maandag 20 t/m woensdag 22 januari alvast vrij in je agenda. Dit driedaagse evenement biedt een unieke kans voor docenten en onderwijsprofessionals van de UvA, HvA en VU om nieuwe vaardigheden op te doen, innovatieve tools te ontdekken en te netwerken met collega’s.

Verken in korte, hands-on workshops de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en digitale technologie. Of je nu je lesmateriaal wilt verrijken met digitale media, de mogelijkheden wilt verkennen van kunstmatige intelligentie (AI), of meer wilt leren over het gebruik van open leermaterialen, de Library Academy biedt voor elk wat wils.

Medio november 2024 worden alle workshops bekendgemaakt en vanaf dan is het mogelijk om je in te schrijven.

Advies & ondersteuning

Als docent(-onderzoeker) kun je het hele jaar door bij de Bibliotheek terecht voor advies en ondersteuning. Om je digitale vaardigheden te verbeteren – denk aan de mogelijkheden van ChatGPT in het onderwijs. Maar ook om een optimale mix van leermiddelen samen te stellen, of podcasts en 3D-printen in te zetten in je onderwijs.

Ontmoeting & kennisuitwisseling

Tijdens de Library Academy zetten we onze expertise met inspirerende workshops in de schijnwerpers. Daarnaast biedt de Library Academy gelegenheid voor ontmoeting en uitwisseling over actuele ontwikkelingen in het hoger onderwijs. Ben jij erbij?

Ontvang een mail als de inschrijving start

Meld je aan voor de mailinglist om een notificatie te krijgen als de inschrijving open gaat. Stuur ons via onderstaande link een e-mail onder vermelding van 'Library Academy'.