Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Rechten

Locatie Juridische Bibliotheek (JB)

De Juridische Bibliotheek is open

Vanaf maandag 31 augustus is de Juridische Bibliotheek weer open voor UvA-studenten en -medewerkers.

De openingstijden zijn:
Maandag - donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Voor toegang tot het gebouw is een geactiveerde UvA-collegekaart of -medewerkerskaart nodig. Externe leners kunnen dus nog geen gebruik maken van de Juridische Bibliotheek.

Inleveren, lenen en inzien van materiaal
Tijdens openingstijden is het mogelijk om boeken in te leveren en te lenen en om aangevraagde boeken op te halen. Het raadplegen van niet-uitleenbaar materiaal is beperkt mogelijk. Kijk op de pagina Corona & toegang tot digitale bronnen voor informatie over digitale beschikbaarheid van juridische boeken en tijdschriften, waaronder ook verplichte literatuur.

Studieplekken
De studieplekken in de Juridische Bibliotheek zijn nog niet beschikbaar. Op de Roeterseilandcampus zijn wel studieplekken beschikbaar bij het Library Learning Centre (REC H), waarvan ook enkele PC-werkplekken. Ook enkele andere bibliotheeklocaties bieden studieplekken. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Lees hoe je een studieplek reserveert.

Printen, kopiëren en scannen
Er zijn twee multifunctionals in de bibliotheek. Beide apparaten zijn geschikt voor printen, kopiëren en scannen. Meer informatie en uitgebreide instructies vind je via de pagina over printen, kopiëren en scannen.