Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

De Juridische Bibliotheek heeft een aantal kennisclips opgenomen om studenten (en medewerkers) op weg te helpen bij het zoeken naar juridische informatie. Er zijn momenteel vier video's beschikbaar voor verschillende documentsoorten: juridische literatuur, jurisprudentie, wetgeving en verdragen en officiële publicaties.

In de kennisclips wordt met name gebruik gemaakt van Legal Intelligence. Deze zoekmachine omvat juridische documenten van Nederlandse uitgevers én enkele vrij toegankelijke internetbronnen. Zo heb je in één zoekscherm toegang tot vrijwel alle full-text beschikbare Nederlandse juridische bronnen: artikelen, naslagwerken, jurisprudentie, wetgeving en officiële publicaties.

Raadpleeg voor meer informatie ook de verschillende onderzoeksgidsen. Kijk voor Engelstalige video's op de pagina Knowledge clips.

Introductie Juridische Bibliotheek

Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg over de verschillende diensten die de Juridische Bibliotheek te bieden heeft, waaronder het aanbod aan verplichte literatuur en studieplekken. Je leert ook hoe je onze website kunt gebruiken om snel de juiste bronnen te vinden.