Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Studenten

UvA Readers Online

banner contact

UvA Readers Online biedt toegang tot digitale readers en syllabi voor de faculteiten Economie en Bedrijfskunde (FEB), Geesteswetenschappen (FGw), Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG), Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) en Rechtsgeleerdheid (FdR). De site is doorzoekbaar op auteurs- en docentnaam, opleiding en studiegidsnummer. Gedrukte exemplaren kunnen worden besteld in de webshop van reproleverancier Canon.

Toegang

UvA Readers Online is toegankelijk vanaf elke computer, tablet of smartphone na inloggen met een UvAnetID en wachtwoord. Let op: om voor het systeem herkenbaar te blijven, moet je bij de eerste inlog op het formulier 'Request for Information Transfer' klikken op 'Yes, share this data'. 

Downloaden

Alle online readers en syllabi bestaan uit losse PDF-documenten die gratis te downloaden zijn via een PDF-reader op zowel computer, tablet als smartphone.

Printing on Demand

Het bestellen van een gedrukte reader  gaat via iDEAL of Creditcard. Bestellingen worden binnen 3 tot vijf werkdagen per post geleverd, of kunnen – zonder verzendkosten – worden afgehaald op een van deze UvA-locaties:

Bij problemen met downloaden of bestellen, neem contact op met de Bibliotheek.

Bij problemen met de levering van een bestelde reader, neem contact op met Canon via qspsupport@canon-bs.nl