Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

De nieuwe Universiteitsbibliotheek (UB) komt naar de Binnenstadscampus. Er zijn twee scenario’s: de UB gesitueerd op het Binnengasthuisterrein en de UB gesitueerd in de Oudemanhuispoort. De architecten van beide scenario’s komen vanmiddag en donderdagmiddag hun ontwerpen presenteren. Tijdens de presentaties zal er verdieping worden gegeven aan de ontwerpen en is er de gelegenheid tot het stellen van inhoudelijke vragen.


Op 21 maart presenteren MVSA Architecten en Architectenbureau J. van Stigt scenario A. Donderdag 23 maart doet Grosfeld van der Velde Architecten dit voor scenario B. De presentaties zijn onderdeel van de informatievoorziening tijdens de raadpleging over de nieuwe UB.

Deelnemen?

Wil je aanwezig zijn bij de presentaties? Je bent welkom in VOX-POP (Binnengasthuisstraat 9) waar de presentaties starten om 16.30 uur. Bekijk voor meer informatie het programma voor de presentatie van scenario A en het programma voor de presentatie van scenario B. Tijdens je bezoek kun je ook de tentoonstelling over de beide scenario’s bezichtigen, dit kan nog tot en met 13 april.