EN uva.nl

Vanaf 1 oktober 2019 is de stille studiezaal van de Juridische Bibliotheek (JB) tussen 09.00 en 17.00 uur alleen toegankelijk voor studenten die een opleiding volgen bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (inclusief PPLE) en voor medewerkers van de FdR. De collectie en studieplaatsen in de studiezaal zijn voor overige gebruikers toegankelijk na 17.00 uur.

UvA-rechtenstudenten en FdR-medewerkers

De studiezaal is tussen 9.00 en 17.00 uur toegankelijk met een geactiveerde UvA-collegekaart of medewerkerskaart.

Overige gebruikers van de bibliotheek

Voor alle bibliotheekgebruikers zijn onderstaande diensten beschikbaar tussen 9.00 – 17.00 uur:

• 38 studieplaatsen
  • ophalen van reserveringen en aangevraagd (JB) materiaal
  • inleveren van geleend materiaal
  • lenen van verplichte literatuur
  • repro- en computerfaciliteiten
  • ondersteuning via de balie

Voor alle bibliotheekgebruikers is van maandag tot en met donderdag na 17.00 uur de gehele bibliotheek toegankelijk. Op vrijdag sluit de JB om 17.00 uur.

Bekijk openingstijden Juridische Bibliotheek

Vragen?

Bekijk de Veelgestelde vragen.