Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Help de Bibliotheek een nieuwe, inspirerende tijdelijke studieruimte te creëren in het J/K-gebouw op de Roeterseilandcampus. Stuur je ontwerpvoorstel vóór 22 september om kleur te geven aan de saaie witte muren. Geselecteerde kunstontwerpen worden beloond.

Stuur je inzending naar: communicatie-bibliotheek@uva.nl.

Studieruimte voor Pop-up learning space

Opdracht
Een muurbedekkend kunstwerk ontwerpen voor in de ruimte T1.1.5 in gebouw J/K op de Roeterseilandcampus. In deze ruimte zijn diverse witte wanden met een hoogte van circa 3 meter. Het ontwerp draagt bij aan jouw studiesucces en refereert aan de bibliotheek. In oktober wordt het werk aangebracht door de winnaar. De UvA ondersteunt de winnaar waar mogelijk in de uitvoering.

Meedoen?
Siert jouw ontwerp straks de muren van de nieuwe Pop-up Learning Space in REC J/K? Stuur je ontwerpvoorstel vóór 22 september aanstaande naar communicatie-bibliotheek@uva.nl. Aanvullende vragen mogen ook gesteld worden via dit e-mailadres.

Beschrijf de volgende punten op maximaal één A4:

  • Omschrijving van je ontwerp*
  • Een schets van je ontwerp
  • Hoe jouw ontwerp bijdraagt aan een succesvolle studieruimte
  • Hoe jouw ontwerp refereert aan de bibliotheek
  • Hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt om je ontwerp uit te voeren
  • Welke materiaalkosten er benodigd zijn (de UvA vergoedt deze kosten, op basis van kassabonnen/facturen)

Uiterlijk 30 september maakt de bibliotheek de winnaar bekend. De winnaar wordt beloond met een museumkaart én een vereeuwiging op de wanden van onze Pop-up Learning Space in J/K.

 

*De Bibliotheek streeft ernaar om de studieruimte een prettige omgeving voor alle studenten te laten zijn. Om die reden worden inzendingen met politiek en religieus getinte boodschappen buiten beschouwing gelaten