Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Om de kwaliteit van de gegevens te bewaken kent Pure voor publicaties een validatieproces in vier stappen.

Om de kwaliteit van de gegevens te bewaken kent Pure voor publicaties een validatieproces in vier stappen, die achtereenvolgens worden gezet door de onderzoeker, de facultaire Pure-beheerder en de Bibliotheek.

Stap Door Beschrijving
Entry in progress Onderzoeker

Na klikken op Save wordt deze fase afgerond en de status wordt ‘For approval’.
Wil je de invoerfase nog niet afronden? Zet dan de status terug naar ‘Entry in progress’.
Ben je begonnen met de invoer, maar heb je nog niet op Save geklikt, dan wordt deze publicatie vermeld onder ‘My personal tasks’ bij het subkopje ‘Pending research output’.
Wil je de invoer afronden? Open het item en verander onderaan de status van ‘Entry in progress’ naar ‘For approval’ en klik op ‘Save’.

For approval Pure-beheerder Faculteit Daarna verschijnt de publicaties in de takenlijst van de Pure-beheerder van Faculteit ter goedkeuring. Onderzoekers kunnen nog steeds wijzigingen aanbrengen.
Approved Pure-beheerder Faculteit Na goedkeuring door de beheerder van de Faculteit krijgt de publicatie de status ‘Approved’.  Onderzoekers kunnen geen wijzigingen meer aanbrengen, de Pure-beheerder wel. De publicatie komt in de werklijst van de Bibliotheekmedewerker.
Validated Bibliotheek Na verificatie van de bibliografische gegevens geeft de Bibliotheekmedewerker de status:  ‘Validated’. De publicatie is daarna niet meer te wijzigen door onderzoekers en beheerders, alleen door de Bibliotheek.

Meer over Pure

Terug naar de helponderwerpen: Werken met Pure.