De inhoud van de publicatietab op je eigen Profielpagina wordt automatisch gegenereerd vanuit Pure.

De inhoud van de publicatietab op je eigen Profielpagina wordt automatisch gegenereerd vanuit Pure. Records die een status hebben vanaf 'Entry in progress' tot en met 'Validated' worden getoond.
Via de Publication Selection tool (klik op de link in de voettekst) kun je hier zelf nog keuzes in maken:

• stel een standaard in voor elke categorie
  • kies een beginjaar
  • onderdruk bepaalde records
  • selecteer de belangrijkste publicaties die onder het kopje 'key publications' worden getoond.

Alle veranderingen zijn de volgende dag zichtbaar; een preview is beschikbaar.
De tool is beschikbaar voor alle Pure gebruikers die gelinkt zijn aan research output, activities, prizes en press / media records in Pure.

Meer over Pure

Terug naar de helponderwerpen: Werken met Pure.