‘My personal tasks’ toont taken die samenhangen met de status van je publicaties. Het geeft een overzicht van alle openstaande taken voor de onderzoeker.

Deze tab toont de onderzoeker alle (onderzoeks)output waarvan de status in het output template staat op ‘Entry in progress’. Deze status betekent dat de onderzoeker kan invoeren zolang hij deze invoer niet afrondt. Zolang de onderzoeker deze invoerfase nog niet wil afronden blijft het artikel op ‘Entry in progress’ staan. Voorbeeld van een ‘personal task’ is als een onderzoeker begonnen is met de invoer van een artikel in Pure, maar deze invoer nog niet heeft voltooid. Dan staat dit artikel de volgende keer dat hij inlogt in Pure vermeld onder ‘My personal tasks’ bij het subkopje ‘Pending research output’.

Wil je de invoer van een publicatie afronden? Open de publicatie en verander helemaal onderaan in het scherm de status van ‘Entry in progress’ naar ‘For approval’ en klik op ‘Save’.  Vervolgens zal het niet langer verschijnen als ‘Pending research output’ bij ‘My personal tasks’.

Meer over Pure

Terug naar de helponderwerpen: Werken met Pure.