Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
De nieuwe UB

Rondleidingen 2020

De bouw van de nieuwe Universiteitsbibliotheek is inmiddels in volle gang. Vanaf januari 2020 organiseren we rondleidingen over de bouwplaats vooralsnog alleen voor UvA-medewerkers en direct betrokkenen. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een rondleiding op de aangegeven data. Rondleidingen voor specifieke groepen UvA-medewerkers of direct betrokkenen kunnen aangevraagd worden via universiteitskwartier-ho@uva.nl.

Update rondleidingen: 25 maart 2020

De UvA houdt als organisatie de richtlijnen aan van het RIVM ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus COVID-19. Het kabinet heeft op maandag 23 maart jl. nieuwe maatregelen aangekondigd, waaronder: “Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen.”  Dit betekent dat de geplande rondleidingen van 15 april en 13 mei worden afgelast en dat de geplande rondleiding van 10 juni nog onzeker is. Voor 10 juni wachten wij als organisatie de ontwikkelingen in Nederland af. Inschrijven voor 10 juni is mogelijk, maar onder voorbehoud.

De mensen die zich hebben ingeschreven voor 15 april en 13 mei krijgen bij toekomstige rondleidingen voorrang op nieuwe inschrijvers, wij vragen je om hier rekening mee te houden. Deze personen ontvangen hierover een mail in het begin van juni. Bezoek onze website uva.nl/universiteitskwartier voor achtergrondinformatie, of campus.uva.nl/nieuws voor de laatste berichtgeving.