Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
De nieuwe UB

Rondleidingen 2020

De bouw van de nieuwe Universiteitsbibliotheek is inmiddels in volle gang. We organiseren rondleidingen over de bouwplaats vooralsnog alleen voor UvA-medewerkers en direct betrokkenen. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een rondleiding op de aangegeven data. Rondleidingen voor specifieke groepen UvA-medewerkers of direct betrokkenen kunnen aangevraagd worden via universiteitskwartier-ho@uva.nl.

Update rondleidingen: 9 juni 2020

De UvA houdt als organisatie de richtlijnen aan van het RIVM ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus COVID-19. Daarom worden tot 1 september 2020 geen rondleidingen meer op de bouw georganiseerd.

Voorrang bij nieuwe rondleidingen

Mensen die al eerder ingetekend hadden voor een rondleiding op 15 april, 13 mei en 10 juni zullen voorrang krijgen bij nieuwe rondleidingen en de kans krijgen per mail in te schrijven. Wij verwachten rond begin september een update te geven over de ontwikkelingen omtrent de rondleidingen.

Ben je sowieso benieuwd naar de voortgang van de bouw? Bekijk dan het filmpje over de nieuwe UB. Bezoek onze website campus.uva.nl/nieuws voor de laatste berichtgeving. Er is ook een omgevingsapp: ‘ Universiteitskwartier app’, hier wordt het laatste nieuws gedeeld. De app is gratis te downloaden via Google Play (Android) en de App Store (IOS) met zoekterm ‘Universiteitskwartier’.