For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL

Starting on Monday, 21 September and continuing through the end of November, maintenance activities will be carried out at the Bushuis in Kloveniersburgwal 48 and at the Oost-Indisch Huis in Oude Hoogstraat 24, with the interiors of both UvA buildings to be refurbished for future users.

X

The work will include painting, replacement of carpeting and flooring and work on the ICT network.

Wat merkt u van deze werkzaamheden?

De werkzaamheden vinden binnen in het gebouw plaats en veroorzaken naar verwachting weinig geluidhinder. Tijdens het werk zullen er gemiddeld twee vrachtwagens per dag materiaal aan- en afvoeren. Voor het laden en lossen parkeert de vrachtwagen, één per keer, op de stoep voor het UvA-pand aan de Kloveniersburgwal 48 zodat de weg niet geblokkeerd wordt. Voetgangers worden verzocht om de vrachtwagen heen te lopen.
De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag, tussen 7.00 en 18.00 uur. Indien nodig, wordt soms ook in de avond en op zaterdag gewerkt.

Wij proberen eventuele hinder als gevolg van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat u toch hinder ervaart. Wij vragen hiervoor uw begrip.