Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Locatie Juridische Bibliotheek (JB)

Studieplekken voor FdR-studenten en -medewerkers: maandag t/m donderdag van 09:00 - 18:00 uur; vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.

Openingstijden en dienstverlening Juridische Bibliotheek 

De Juridische Bibliotheek is open.

Toegang tot de stille studiezone en collectie van de Juridische Bibliotheek is vanaf 1 oktober van 09.00 tot 17.00 uur alleen voorbehouden aan rechtenstudenten (incl. PPLE) en FdR medwerkers met een geactiveerde UvA-collegekaart of -medewerkerskaart. 

Inleveren, lenen en inzien van materiaal
Het is mogelijk om boeken in te leveren en te lenen en om aangevraagde boeken op te halen. Het raadplegen van niet-uitleenbaar materiaal is mogelijk.

Studieplekken
De studieplekken in de Juridische Bibliotheek zijn beschikbaar.
Op de Roeterseilandcampus zijn studieplekken beschikbaar in de Learning Spaces A0 en A1 en bij het Library Learning Centre (REC H). Ook enkele andere bibliotheeklocaties bieden studieplekken. Lees meer over de beschikbare studieplekken.

Printen, kopiëren en scannen
Er zijn twee multifunctionals in de bibliotheek. Beide apparaten zijn geschikt voor printen, kopiëren en scannen. Meer informatie en uitgebreide instructies vind je via de pagina over printen, kopiëren en scannen.

Volg de coronavirus-updates van de Bibliotheek voor eventuele wijzigingen in de dienstverlening en antwoorden op veelgestelde vragen.