Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Antropologie

Culturele Antropologie - Breakdancen op het Leidseplein
Foto: UvA beeldbank

Op deze pagina is relevante informatie verzameld voor studenten en medewerkers van de afdeling Antropologie. Lees ook de nieuwsberichten op ons UvA Social Sciences Library blog.

Als het niet lukt de informatie te vinden die je zoekt, mail dan naar Andreja Lekic: A.Lekic@uva.nl

 • Locatie

  De collectie Antropologie bevindt zich in het Library Learning Centre Roeterseilandcampus, de bibliotheek voor de faculteiten Economie en Bedrijfskunde en Maatschappij- en Gedragswetenschappen. Bekijk de informatie over locaties en openingstijden.

 • Ondersteuning

  Andreja Lekic biedt onderwijs- en onderzoeksondersteuning voor medewerkers en studenten van de discipline Antropologie.
  U kunt contact opnemen met haar voor (o.a.):

  Bibliotheekinstructies

  De volgende onderwerpen kunnen worden behandeld: het juiste zoekinstrument kiezen, specifieke publicaties zoeken, evalueren van de kwaliteit van informatie, systematisch zoeken voor reviews en meta-analyses, of een kennismaking met Refworks. In overleg met de docent(en) kan de informatiespecialist zelfstandig de instructies geven, in samenwerking met werkgroepbegeleiders, of alleen cursusmateriaal aanleveren.

  Persoonlijke begeleiding bij literatuuronderzoek

  Studenten en medewerkers die ondersteuning nodig hebben bij het zoeken naar literatuur op gebied van Antropologie kunnen contact opnemen voor een afspraak. Tevens is zij gespecialiseerd in systematisch zoeken voor systematic reviews en meta-analyses (evidence based practice).

  A. (Andreja) Lekic MSc

  Informatiespecialist Antropologie