Switch to English

Dit jaar heeft minder dan vijf procent van de studenten alle juiste antwoorden gegeven. De Bibliotheek heeft willekeurig vijf winnaars hieruit getrokken.

Eerstejaarsstudent vult een quiz-formulier in tijdens de intreebeurs.
Een eerstejaarsstudent vult een quiz-formulier in tijdens de intreebeurs.

30 en 31 augustus stond de Bibliotheek op de Intreebeurs om eerstejaarsstudenten te informeren over ons bestaan en onze diensten. Dit werd gedaan met behulp van een quiz, waarbij studenten vragen moesten beantwoorden over de bibliotheek. Deze quiz bleek zeer populair, want aan het eind van de dag waren er 1.006 antwoorden ingeleverd.

De winnaars zijn: Jochanan Maaijen (Psychobiologie), Wessel K. (Geschiedenis), Sara Mihalache (Economie), Dominika Nguyen (Informatica) en Alexia Virga (Psychologie).