Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Externe leners kunnen weer materiaal via de catalogus aanvragen en ophalen bij de UB Singel. Het gebruik van studieplekken en het raadplegen van materialen uit de open collecties is helaas nog niet mogelijk.

Afbeelding: Monique Kooijmans
Afbeelding: Monique Kooijmans

De Bibliotheek stelt weer haar  collecties beschikbaar voor externe leners. Vanaf maandag 22 maart kunnen houders van een lenerspas gedrukt materiaal aanvragen via CatalogusPlus. Aangevraagd materiaal kan alleen worden opgehaald bij de UB Singel.

Kortdurende inzage van aangevraagde werken aan de leestafel bij de kopieerruimte is mogelijk, evenals het scannen en kopiëren van aangevraagd materiaal. Het gebruik van studieplekken en het raadplegen van de digitale collectie via publiekspc’s ter plekke is helaas nog niet mogelijk. Ook de open collecties Geesteswetenschappen blijven voorlopig nog gesloten.

Erfgoedmaterialen niet opvraagbaar

Erfgoedmaterialen (materiaal voor 1901, archieven, etc.) kunnen niet worden opgevraagd in verband met de sluiting van de onderzoekzaal Allard Pierson.

Daluren

Externe leners worden verzocht zoveel mogelijk te komen op minder drukke tijdstippen, de zogeheten ‘daluren’, namelijk ’s ochtends vroeg en in het weekend.

Verlenging lidmaatschappen

De Bibliotheek verlengt de lidmaatschappen van alle betalende leners in de komende tijd met de duur van de lockdown.

Vragen? Neem contact met de Bibliotheek op:  Vraag het de Bibliotheek.