Vanaf dinsdag 1 december biedt de Bibliotheek extra studieplekken aan in de P.C. Hoofthuis Bibliotheek, én is het mogelijk om een plek te boeken in de grote overlegruimte in de UB Singel. Zoek je een studieplek? Je kunt nu maximaal drie reserveringen per week maken!

Van twee naar drie reserveringen

De Bibliotheek verhoogt het maximumaantal reserveringen per persoon. Studenten en medewerkers van de UvA kunnen in plaats van twee reserveringen nu drie reserveringen per week maken.

Studieplekken P.C. Hoofthuis

Vanaf vandaag kunnen UvA-studenten en -medewerkers gebruikmaken van studieplekken in de P.C. Hoofthuis Bibliotheek. De Bibliotheek stelt 50 studieplekken beschikbaar op maandag tot en met vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur. Vergeet niet om vooraf een studieplek te reserveren en houd de pagina met openingstijden in de gaten voor de meest actuele tijden per locatie.

Overlegruimte UB Singel

Nieuw in het aanbod van de Bibliotheek is de overlegruimte in de UB Singel. Groepen van maximaal vier personen kunnen hier, met inachtneming van de RIVM-maatregelen, samenwerken. In tegenstelling tot de individuele studieplekken in de UB Singel is het in de overlegruimte toegestaan om te praten. Houd er rekening mee wanneer je met een groep komt, dat een ieder uit die groep vooraf een studieplek heeft gereserveerd.

Mondkapjesplicht UvA-gebouwen

Vergeet niet om een mondkapje mee te nemen wanneer je komt studeren in de Bibliotheek. Vanaf dinsdag 1 december geldt binnen de UvA-gebouwen mondkapjesplicht, dus ook op alle bibliotheeklocaties van de UvA. Het mondkapje kan af wanneer je achter je werkplek zit.