De feestdagen komen weer in zicht. Evenals voorgaande jaren heeft de Bibliotheek een wensboom opgetuigd. Deze keer niet fysiek op een van de locaties, maar digitaal. Honderden bibliotheekbezoekers delen jaarlijks hun wensen voor het nieuwe jaar in de boom. Ook nu zijn UvA-studenten en -medewerkers uitgenodigd om de boom te decoreren met mooie wensen.

De wensboom is een creatie van Crasborn Communicatie Vormgevers.

De Bibliotheek is een ontmoetingsplek. Een plek waar studenten en medewerkers samenkomen, jong, oud, ongeacht opleiding of faculteit. De wensboom staat symbool hiervoor.

Hoe werkt het?

Ga naar Librarywall.nl. Hier kun je de wensboom bewonderen en ontdekken wat medestudenten en collega’s hebben gewenst voor het jaar 2021 door op de decoraties in de wensboom te klikken.

Wil je zelf ook een wens plaatsen? Vul dan je UvA-mailadres in en schrijf een wens van maximaal 350 tekens. Wanneer je wens in de boom is geplaatst, verschijnt er een nieuwe decoratie in de boom. In de kolom ‘Latest Wishes’ zul je zien dat je wens is toegevoegd.

De wensboom geeft ruimte aan de 400 nieuwste wensen. Oudere wensen kun je terugvinden in de categorie ‘All Wishes’.

#Doeslief

Voel je vrij om jezelf uit te drukken in je wens. Houd er wel rekening mee dat de Bibliotheek alle wensen zal verwijderen die denigrerende, discriminerende of respectloze taal bevatten. Ook is het niet toegestaan om persoonlijke informatie van iemand anders te delen.

Nog vragen?

Neem contact met ons op via Vraag het de Bibliotheek.