Dit collegejaar is voor iedereen speciaal, en in het bijzonder voor eerstejaarsstudenten. Een nieuw collegejaar betekent een periode waarin goede voornemens ontstaan: de juiste literatuur vinden voor je studie, goede cijfers halen en efficiënt werken, of het nu thuis is of in een studieruimte. De Bibliotheek wil en kan een belangrijke rol spelen bij het waarmaken van je voornemens.

Wegwijzer Bibliotheek 2020-2021

Ontdek hoe de Bibliotheek jou kan helpen aan de hand van de online gids. Je kunt dit boekje digitaal doorbladeren of uitprinten (pdf). Je vindt daar alle praktische informatie over de bibliotheekdiensten, zoals studieplekken, collecties en workshops.

Blijf op de hoogte

Houd verder onze website in de gaten voor actuele informatie over onze openingstijden en ons (toenemende) aanbod van studieplekken. Je kunt ons ook volgen op Instagram (uva_library).