De Bibliotheek is op zoek naar studenten die het leuk vinden om te experimenteren en die willen deelnemen aan de focusgroep van Onlinebrary – een nieuw project waarbij we een optimale digitale studieomgeving gaan creëren voor UvA-studenten.

Afbeelding: Monique Kooijmans

De Bibliotheek werkt aan de Onlinebrary; een fijne, motiverende en inspirerende online omgeving waar studenten geconcentreerd kunnen studeren, samenwerken en elkaar kunnen ontmoeten. Vooral bedoeld om jou en je medestudenten bij het thuisstuderen - dat in het nieuwe collegejaar waarschijnlijk ook meer dan anders zal moeten - te ondersteunen.

Om dit concept optimaal te ontwikkelen hebben we jouw hulp nodig. Door deel te nemen aan de focusgroep help je ons bij de ontwikkeling van het concept tot een optimale online studieomgeving.

Wat houdt deelname aan de focusgroep in?

• Je gaat de online studieomgeving testen door er een paar uur per week te studeren.
  • Je gaat met ons brainstormen om het concept verder te ontwikkelen en optimaliseren.
  • Je hebt zin om te experimenteren en draagt zelf ook ideeën en suggesties aan.
  • Je krijgt zo af en toe gratis lunch of koffie.
  • En om jezelf te belonen ontvang je een bol.com-bon.

Duur en beschikbaarheid

• Een dagdeel per week online studeren in de maanden september, oktober, november.
  • Eens in de twee weken brainstormen in de maanden september, oktober, november.
  • Meedenken over de verdere conceptontwikkeling in de maand oktober, november, december.

Data en tijden zijn flexibel, dus je kunt online studeren op momenten dat je toch al zou studeren.

Aanmelden en vragen

Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen? Of wil je meer informatie ontvangen?

Mail naar Sofie Rouw, projectleider UvA, via s.e.rouw@uva.nl of bel naar 06 - 39 84 68 09.