Voor iedereen die het studeren in de bibliotheek mist, is er nu Onlinebrary. Onderdeel daarvan is de Digital Study Space, beschikbaar van maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli. Deze online omgeving ondersteunt je bij het thuisstuderen en is voorzien van een pauzeprogrammering. De concentratie en motivatie van samen studeren in de bibliotheek, maar dan vanuit huis.

Veel studenten studeren nu alleen thuis en dat kan grote impact hebben. Geen motivatie, geen ritme in de dag, geen vaste plek, geen medestudenten, verhoogde stress en studiedruk. De digitale study space wordt aangeboden door de bibliotheek ter ondersteuning van het thuisstuderen. Na inloggen in de online studieomgeving zie je anderen studeren, kun je gezamenlijk pauze nemen door deel te nemen aan een pauzeprogramma of door je even terug te trekken in een aparte sessie.

De Onlinebrary is te bezoeken van maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli, van 09.00 – 18.00 uur. Gebruik je UvA- of HvA-account om aan te sluiten via ZOOM.

Ga nu naar de Digital Study Space