Vanaf maandag 8 juni kunnen UvA-studenten en -medewerkers gebruikmaken van studieplekken op bibliotheeklocatie Science Park. Ook verruimen vanaf die dag de reserveringsmogelijkheden voor de heropende bibliotheeklocaties.

De Bibliotheek stelt vanaf aanstaande maandag 48 studieplekken beschikbaar op locatie Science Park. Het vooraf reserveren van een studieplek is verplicht. Studenten die op maandag al gebruik willen maken van een studieplek, kunnen die op zondag 7 juni reserveren.

Verruiming reserveringsmogelijkheden

Vanaf maandag 8 juni worden in de loop van de dag ook de reserveringsmogelijkheden verruimd. Het is dan mogelijk om twee keer per week een studieplek te reserveren; ook voor een hele dag. Verder kunnen studieplekken vanaf dat moment drie dagen van tevoren worden gereserveerd.

Op de website van de Bibliotheek vind je meer informatie over het reserveren van een studieplek. Hier vind je ook actuele informatie over de heropende bibliotheeklocaties en de getroffen maatregelen.

Heropening Bibliotheek

De Bibliotheek zit in een gefaseerde heropening. Onlangs is een aantal studieplekken op de UB Singel beschikbaar gesteld voor studenten en medewerkers van de UvA. Zij kunnen vanaf 25 mei ook weer gedrukte materialen afhalen en inleveren.

De Bibliotheek heeft een aantal maatregelen moeten treffen om de veiligheid van een ieder in de bibliotheken te garanderen. Wees voorbereid en lees vooraf op onze website waar je rekening mee moet houden.