Vanaf volgend studiejaar zal de Universiteitsbibliotheek FNWI-studenten ruim honderd extra studieplekken bieden in de vernieuwde Labhal in gebouw D. De Universiteitsbibliotheek houdt daarom een enquête onder studenten om hen de gelegenheid te geven mee te beslissen welke stoel zij het liefst zouden gebruiken op deze nieuwe studieplekken.

Afbeelding: Monique Kooijmans
FNWI-studenten testen drie stoelen. Afbeelding: Universiteitsbibliotheek

Van 19 tot en met 26 februari kunnen studenten drie verschillende studiestoelen uitproberen in de Science Park Bibliotheek. Nadat zij de stoelen hebben getest, kunnen zij deze een score geven voor comfort, uiterlijk en robuustheid. Het enquêteformulier bevat een extra vak om indien gewenst aanvullende informatie in te vullen voor de Universiteitsbibliotheek.

Labhal, gebouw D

In totaal worden er 114 studieplekken gecreëerd in de experimenteerhal in bouwdeel D. Dit om te voorzien in de behoefte van studenten aan meer studieruimte. In de hal worden drie afgesloten eilanden geïnstalleerd die elk toegankelijk zijn vanaf de gang op de eerste verdieping van D (doorloop tussen gebouwen C en F). De studieplekken zullen ideaal zijn voor individueel werk dat om veel concentratie vraagt. Ze zijn ontworpen door Tanja Buijs-Vitkova van architectenbureau Aiscube; het bureau dat ook de studieplekken op de Roeterseiland Campus heeft ontworpen.

FNWI-studenten kunnen t/m 26 februari de enquête invullen.