De tentamentijd is een drukke tijd. Daarom biedt de Bibliotheek extra studieplekken aan op verschillende locaties in de stad. Diverse onderwijszalen zijn tijdens de tentamenperiode beschikbaar om te studeren. Ook zijn bibliotheeklocaties langer open.

Zie voor alle openingstijden de locatiepagina van de bibliotheek.

Universiteitskwartier

Universiteitsbibliotheek Singel: De studiezalen en de ruimtes van de GW-collecties zijn langer open. Houd er rekening mee dat deze locatie in de avonden en tijdens het weekend alleen toegankelijk is met een geldige studentenkaart, medewerkerskaart of bibliotheekpas. Vanwege de drukte is deze locatie in de avonden en weekenden niet open voor UKB-kaarthouders.

P.C. Hoofthuis: van maandag t/m donderdag zijn de bibliotheek en het studiecentrum tot 22 uur geopend. Collegezalen worden ook vrijgegeven voor zelfstudie.

Roeterseilandcampus

Het weekend van 25 en 26 januari is het Library Learning Centre langer geopend, namelijk tot 22 uur

Houd ook hier er rekening mee dat in de avonden en tijdens het weekend de locatie alleen toegankelijk is met een geldige studentenkaart, medewerkerskaart of bibliotheekpas. Vanwege de drukte is deze locatie in de avonden en weekenden niet open voor UKB-kaarthouders.

Sciencepark

In het weekend van 25 en 26 januari is de Bibliotheek geopend van 09.00 tot 20.00 uur.

Voor extra beschikbare zalen op Sciencepark, zie Datanose of informeer bij je studievereniging of aan de bibliotheekbalie.

Ruimte reserveren?

Wil je een ruimte reserveren op de UB, het REC of Sciencepark? Ga dan naar UvA Spacefinder.