Tijdens de Intreebeurs van de Universiteit van Amsterdam hebben bijna 800 eerstejaarsstudenten de Bibliotheek-Quiz ingevuld. Dit jaar heeft 10 procent van de studenten alle juiste antwoorden gegeven. De Bibliotheek heeft willekeurig vijf winnaars hieruit getrokken.

De winnaars zijn: Anouk Roggema (Taalwetenschap), Apolline Leroux (Communicatiewetenschap), Nadia Faehndrich (Taalwetenschap), Tom van Dijke (Geneeskunde) en Ward Notermans (Psychobiologie).

28 augustus stond de Bibliotheek op de Intreebeurs om eerstejaarsstudenten te informeren over ons bestaan en onze diensten. Dit werd gedaan met behulp van een quiz, waarbij studenten vragen moesten beantwoorden over de bibliotheek. Deze quiz bleek zeer populair, want aan het eind van de dag waren er 791 antwoorden ingeleverd.