De tentamentijd is een drukke tijd. Ook in de Bibliotheek kan het vol zijn. Daarom biedt de Bibliotheek in samenwerking met Facility Services extra studieplekken aan op verschillende locaties in de stad. Diverse onderwijszalen zijn tijdens de tentamenperiode beschikbaar om te studeren. Ook zijn veel bibliotheeklocaties langer open.

Zie voor alle openingstijden de locatiepagina en houd de informatieschermen op de campus in de gaten voor de extra studiezalen.

Binnenstad

• Bibliotheek P.C. Hoofthuis: van maandag t/m donderdag langer geopend.
  • Universiteitsbibliotheek Singel: de studiezalen en de ruimtes van de GW-collecties zijn langer open. Houd er rekening mee dat deze locatie in de avonden en tijdens het weekend alleen toegankelijk is met een geldige studentenkaart, medewerkerskaart of bibliotheekpas. Vanwege de drukte is deze locatie in de avonden en weekenden niet open voor UKB-kaarthouders.

LLC Roeterseiland

Tijdens de tentamenperiode is het LLC REC langer geopend, namelijk tot 22.00 uur. In het weekend van 22 en 23 juni is REC A1 extra open van 09.00 tot 19.00 uur.

Extra zalen op Roeterseiland

22-23 juni           Extra zalen in het E-gebouw (begane grond)

Zie de informatieschermen ter plekke.

Sciencepark

In het weekend van 22 en 23 juni is de Bibliotheek geopend van 10.00 - 20.00 uur en het Studiecentrum van 09.00 tot 20.00 uur.

Voor extra beschikbare zalen op Sciencepark zie Datanose of informeer bij je studievereniging of aan de bibliotheekbalie.

Studeren in de stilte van een kerk

Voor wie op zoek is naar een hele bijzondere studieplek: van maandag 17 juni tot en met woensdag 19 juni kun je terecht in de Posthoornkerk (Haarlemmerstraat 124-126). Van 09.00 - 19.00 uur zijn in de kerk 70 studieplekken beschikbaar. Er is gratis koffie, thee en wifi.

Ruimte reserveren?

Wil je een ruimte reserveren op de UB, het REC of Sciencepark? Ga dan naar UvA Spacefinder.

UvA Bibliotheek tentamenperiode potlood