Op zoek naar een studieplaats in de tentamenperiode? Alle grote bibliotheeklocaties bieden tijdens deze periode ruimere openingstijden en extra studieplekken aan.

Tentamens

Samen met Facility Services (FS) biedt de Bibliotheek tijdens deze tentamenperiode extra studieplekken aan in onderwijszalen. Het aanbod verschilt per locatie. Check de beschikbaarheid op de informatieschermen ter plekke of ga naar de bibliotheekbalie voor meer informatie.

Universiteitskwartier

Tijdens de tentamenperiode kent de Universiteitsbibliotheek Singel ruimere openingstijden. Het studiecentrum is dagelijks geopend tot 23.45 uur (ook in het weekend). De bibliotheekruimtes (C- en E-gebouw) zijn langer open, nl. tot 22.00 uur

P.C. Hoofthuis en Bushuis

De bibliotheek in het P.C. Hoofthuis is in tentamentijd van maandag t/m donderdag langer open, tot 22.00 uur. In zowel het P.C. Hoofthuis als het Bushuis zijn onderwijszalen beschikbaar om te studeren. Raadpleeg hiervoor de informatie op de schermen in het P.C. Hoofthuis en het Bushuis

Roeterseiland

In de weekenden van 19/20  en 26/27 januari is het Library Learning Centre (LLC) open van 09.00 tot 22:00 uur.

Daarnaast zijn er in de periode van 21 januari tot 1 februari extra studieplekken beschikbaar in onderwijszalen. Voor meer informatie zie de schermen op de Roeterseilandcampus of raadpleeg UvASpacefinder (Mapiq).

Science Park

Het weekend van 26 en 27 januari zijn de Bibliotheek en het studiecentrum geopend tot 20:00 uur.

In de week van 28 januari zijn op het Science Park weer extra studieplekken beschikbaar in onderwijszalen. Zie voor een overzicht Datanose, je studievereniging of informeer aan de balie van de Bibliotheek.

Zie het locatie-overzicht voor de actuele openingstijden