EN uva.nl

Vanaf dit jaar kunnen onderzoekers gebruikmaken van de open access overeenkomst die de Nederlandse Universiteiten hebben afgesloten met Oxford University Press (OUP).

De overeenkomst is van toepassing op ruim 300 tijdschriften en geldt voor corresponderende auteurs van alle Nederlandse universiteiten en UMC’s voor artikelen die geaccepteerd zijn vanaf 1 januari 2019.

Wil je snel kunnen zien of een tijdschrift deel uitmaakt van de overeenkomst met OUP? Maak dan gebruik van de Journal Browser. Deze browser bevat alle tijdschriften (ruim 9.000) uit de overeenkomsten tussen uitgevers en Nederlandse universiteiten waarin corresponderende auteurs gratis of met korting open access kunnen publiceren.

Mail voor vragen naar openaccess@uva.nl.

Meer informatie over de overeenkomst