Op zoek naar een studieplaats in de tentamenperiode? Alle grote bibliotheeklocaties bieden tijdens deze periode ruimere openingstijden en extra studieplekken aan.

Tentamens

Samen met Facility Services (FS) biedt de Bibliotheek tijdens  deze tentamenperiode extra studieplekken aan in onderwijszalen. Het aanbod verschilt per locatie. Check de beschikbaarheid op de informatieschermen ter plekke of ga naar de bibliotheekbalie voor meer informatie.

Universiteitskwartier

Tijdens de tentamenperiode kent de Universiteitsbibliotheek Singel ruimere openingstijden. Het studiecentrum is dagelijks geopend tot 23.45 uur (ook in het weekend). De bibliotheekruimtes (C- en E-gebouw) zijn langer open, nl. tot 22 uur

P.C. Hoofthuis en Bushuis

De bibliotheek in het P.C. Hoofthuis is in tentamentijd van maandag t/m donderdag langer open, tot 22 uur. In zowel het P.C. Hoofthuis als het Bushuis zijn onderwijszalen beschikbaar om te studeren. Raadpleeg hiervoor de informatie op de schermen in het P.C. Hoofthuis en het Bushuis.

Posthoornkerk

In samenwerking met Stadsherstel biedt de Bibliotheek opnieuw de mogelijkheid om in een kerk te studeren. Op 16, 17 en 18 december van 9-19 uur zijn er 70 studieplekken beschikbaar in de Posthoornkerk  (Haarlemmerstraat 124-126).

Roeterseiland

In de weekenden van 8/9  en 15/16 december is het Library Learning Centre (LLC) open van 9 tot 22 uur.

Daarnaast zijn er in de periode van 10-21 december extra studieplekken beschikbaar in onderwijszalen. Voor meer informatie zie de schermen op de Roeterseilandcampus of raadpleeg UvASpacefinder (Mapiq).

Science Park

Het weekend van 15 en 16 december zijn de Bibliotheek en het studiecentrum geopend tot 20 uur.

In de week van 17 december zijn op het Science Park weer extra studieplekken beschikbaar in onderwijszalen. Zie voor een overzicht Datanose, je studievereniging of informeer aan de balie van de Bibliotheek.

Zie het locatie-overzicht voor de actuele openingstijden