Switch to English

Web of Science en Scopus zijn citatiedatabases waarbij wordt verwezen naar internationale tijdschriftartikelen uit alle wetenschapsgebieden. Waarvoor kun je Web of Science en Scopus gebruiken en hoe werkt het? Workshop voor onderzoekers, docenten en studenten van de Universiteit van Amsterdam.

Kerngegevens van evenement Web of Science en Scopus
Datum 5 oktober 2021
Tijd 10:00 -11:30
Organisator Noor Breuning
Foto: Donald Gianatti via Unsplash

Onderzoekers, docenten en studenten van de Universiteit van Amsterdam.

Over deze workshop

Na succesvolle afronding van deze module kun je:

• de citerende, geciteerde en verwante publicaties van interessante artikelen en boeken vinden;
  • zoekresultaten analyseren, en
  • wetenschappelijke impact van tijdschriften achterhalen.

Praktische oefeningen en demonstratie worden afgewisseld.

Aantal deelnemers

Minimaal 7 , maximaal 16.

Taal

Deze workshop wordt in het Engels gegeven, tenzij alle deelnemers voorkeur hebben voor de Nederlandse taal.

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

Online training via Zoom.