Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Boekendepot (IWO)

Studieplek reserveren

Er zijn maximaal vijf studieplekken beschikbaar. Je kunt een studieplek reserveren door een mail te sturen naar depots@uva.nl met vermelding van:

  • de datum en tijd van het geplande bezoek;
  • voor- en achternaam;
  • e-mailadres;
  • collegekaart-, medewerker- of lenerspasnummer;
  • Indien mogelijk de plaatscode/signatuur van het materiaal dat je wilt inzien.

Toegangsbeleid

Het Boekendepot (IWO) is een gesloten magazijn. Er is geen open opstelling, dus het is niet mogelijk om langs boekenkasten te lopen en zelf materiaal in te zien of te lenen. Alle publicaties die in het Boekendepot staan, zijn (net als de gehele bibliotheekcollectie) te vinden via CatalogusPlus. Vrijwel alle materialen zijn aan te vragen met behulp van een collegekaart, medewerkerskaart of lenerspas. Bij de aanvraag kunt u kiezen in welke locatie u het wilt ophalen. Het Boekendepot is zelf géén afhaallocatie.

Er is één uitzondering: het raadplegen van kranten, grote formaten en grote hoeveelheden materiaal is uitsluitend mogelijk in de leeszaal van het Boekendepot en niet in andere bibliotheeklocaties. Ook hiervoor moet u in het bezit zijn van een UvA- of HvA-collegekaart of -medewerkerskaart, lenerspas of inzagepas. Verzoeken tot inzage van werken die na 15.30 uur zijn ingediend, worden pas de volgende werkdag behandeld. 

 

Adres, telefoon, fax en bereikbaarheid

IWO
Meibergdreef 29
1105 AZ Amsterdam
Telefoon: 020 525 2359

Het boekendepot is bereikbaar per metro, richting Gein, halte Holendrecht. Fietsroute volgen naar IWO/IWO tentamenzalen. Zie plattegrond.

Bij aankomst zult u even moeten aanbellen; een van de medewerkers laat u dan op afstand naar binnen.

Een kopieerapparaat is aanwezig.