Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Library Learning Centre Roeterseilandcampus (REC-H)

Openingstijden

Adres & contactgegevens

Roetersstraat 11
1018 WB Amsterdam
Postbus 15520
1001 NA Amsterdam
T: +31 (0)20 525 4273
Contactpagina

Toegangsbeleid

Tijdens tentamenperiodes zijn studieplekken in het Library Learning Centre (REC-H) alleen toegankelijk voor UvA-studenten en -medewerkers.

Collecties

De bibliotheekcollecties van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen zijn gehuisvest in het Library Learning Centre (REC-H).

Studieplaatsen

Het LLC Roeterseilandcampus beschikt over ruim 800 studieplekken op de 1e, 2e en 3e etage, waarvan 175 voorzien zijn van een pc. Het gebouw beschikt over 1240 zitplaatsen, inclusief restaurantgedeelte en loungeplekken.

Zalen reserveren op de Roeterseilandcampus

Wil je een zaal reserveren? Dat kan. De twee samenwerkruimtes H1.06 en H1.07 op de eerste verdieping van het Library Learning Centre (REC-H) zijn vanaf een week tevoren reserveerbaar en 21 zalen in het BCD-gebouw zijn op dezelfde dag reserveerbaar.

Toegankelijkheid

Het hele gebouw is toegankelijk voor rolstoelers.

Hoe het werkt? Log in met je UvAnetID. Kijk welke samenwerkruimtes of zalen reserveerbaar zijn en maak een reservering. Er komt meteen een bevestiging via e-mail. Mocht je de zaal bezet aantreffen, laat dan het mailtje aan je medestudent zien. Eventuele problemen kun je melden bij Bureau Onderwijslogistiek op telefoonnummer 020 - 525 6800. 

Indeling

  • Begane grond: samenwerkplekken en restaurantgedeelte;
  • 1e etage: informatiebalie, samenwerkruimtes;
  • 2e etage: collectie Faculteit Economie en Bedrijfskunde, collectie Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen;
  • 3e etage: 160 studieplekken met een vaste pc.

Alle faciliteiten zoals printers, koffieautomaten, watertappunten (Join the Pipe) en afvalstations bevinden zich op het verticale plein van begane grond t/m 3e etage.