Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

Locatie Juridische Bibliotheek (JB)

De Juridische Bibliotheek is open

De Juridische Bibliotheek is weer open voor UvA-studenten en -medewerkers.
De openingstijden zijn: maandag - vrijdag: 9.00 - 17.00 uur.

Voor toegang tot het gebouw is een geactiveerde UvA-collegekaart of -medewerkerskaart nodig. Externe leners kunnen de Juridische Bibliotheek dus nog niet bezoeken.

Inleveren, lenen en inzien van materiaal
Tijdens openingstijden is het mogelijk om boeken in te leveren en te lenen en om aangevraagde boeken op te halen. Het raadplegen van niet-uitleenbaar materiaal is beperkt mogelijk.

Studieplekken
De studieplekken in de Juridische Bibliotheek zijn nog niet beschikbaar. Op de Roeterseilandcampus zijn wel studieplekken beschikbaar in de Learning Spaces A0 en A1 en bij het Library Learning Centre (REC H). Ook enkele andere bibliotheeklocaties bieden studieplekken. Lees meer over de beschikbare studieplekken.

Printen, kopiëren en scannen
Er zijn twee multifunctionals in de bibliotheek. Beide apparaten zijn geschikt voor printen, kopiëren en scannen. Meer informatie en uitgebreide instructies vind je via de pagina over printen, kopiëren en scannen.

Online dienstverlening
Kijk op de pagina Corona & toegang tot digitale bronnen voor informatie over digitale beschikbaarheid van juridische boeken en tijdschriften, waaronder ook verplichte literatuur.

Volg de coronavirus-updates van de Bibliotheek voor eventuele wijzigingen in de dienstverlening en antwoorden op veelgestelde vragen.