Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Locatie Juridische Bibliotheek (JB)

De Juridische Bibliotheek is open

Vanaf maandag 10 mei 2021 is de Juridische Bibliotheek weer open voor UvA-studenten en -medewerkers.
De openingstijden zijn: maandag - vrijdag: 9.00 - 17.00 uur.
NB. Op 13 en 14 mei is de Juridische Bibliotheek gesloten vanwege Hemelvaart.

Voor toegang tot het gebouw is een geactiveerde UvA-collegekaart of -medewerkerskaart nodig. Externe leners kunnen de Juridische Bibliotheek dus nog niet bezoeken.

Inleveren, lenen en inzien van materiaal
Tijdens openingstijden is het mogelijk om boeken in te leveren en te lenen en om aangevraagde boeken op te halen. Het raadplegen van niet-uitleenbaar materiaal is beperkt mogelijk.

Studieplekken
De studieplekken in de Juridische Bibliotheek zijn nog niet beschikbaar. Op de Roeterseilandcampus zijn wel studieplekken beschikbaar in de Learning Spaces A0 en A1 en bij het Library Learning Centre (REC H). Ook enkele andere bibliotheeklocaties bieden studieplekken. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Lees hoe je een studieplek reserveert.

Printen, kopiëren en scannen
Er zijn twee multifunctionals in de bibliotheek. Beide apparaten zijn geschikt voor printen, kopiëren en scannen. Meer informatie en uitgebreide instructies vind je via de pagina over printen, kopiëren en scannen.

Online dienstverlening
Kijk op de pagina Corona & toegang tot digitale bronnen voor informatie over digitale beschikbaarheid van juridische boeken en tijdschriften, waaronder ook verplichte literatuur.

Volg de coronavirus-updates van de Bibliotheek voor eventuele wijzigingen in de dienstverlening en antwoorden op veelgestelde vragen.