Switch to english

Library Fun

Welkom op onze Library Fun-webpagina. Leuk dat je mee wilt doen aan quizzes en andere initiatieven van de Bibliotheek.

Hoe goed ken je de Bibliotheek?
Als je hier bent, betekent dit dat je nieuwsgierig bent naar deze afbeelding. Deze lampen staan bekend als Flowerpot en worden beschouwd als een van de meest klassieke lampontwerpen. Je vindt deze kleurrijke lampen in de samenwerkruimte op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek op de Singellocatie. Dit is een grote ruimte waar studenten kunnen samenwerken aan projecten of informele bijeenkomsten kunnen hebben. Op dit moment is deze ruimte helaas niet beschikbaar vanwege de Corona-maatregelen. Laten we hopen dat studenten in de nabije toekomst weer met plezier in deze ruimte komen werken.
Quiz
Helaas is de inzendingsperiode voor deze quiz verlopen. We zullen binnenkort een andere activiteit in deze sectie plaatsen. Blijf op de hoogte via de social media kanalen van de Bibliotheek. Bedankt voor je belangstelling.
Linnen Bibliotheek-tas die je kunt winnen