Coronavirus en bibliotheekdienstverlening

De Bibliotheek werkt aan een gefaseerde heropening. Kijk hieronder voor de laatste updates over de gefaseerde heropening, onze digitale bibliotheekdiensten en veelgestelde vragen ten tijde van corona.

Gefaseerde heropening bibliotheek
De heropening van de bibliotheek gebeurt gefaseerd. Op verschillende locaties bieden wij weer dienstverlening aan. Bekijk de mogelijkheden voor jouw situatie. Houd er rekening mee dat vooraf reserveren verplicht is om gebruik te kunnen maken van onze (fysieke) dienstverlening.
Dringend materiaal nodig?
UvA-studenten en medewerkers die niet naar de UB Singel kunnen komen, maar toch dringend gedrukt materiaal nodig hebben, blijft de Bibliotheek de mogelijkheid bieden om een aanvraag in te dienen via het contactformulier (kies de optie Aanvragen materialen).
Digitale bibliotheekdiensten
De Bibliotheek doet haar uiterste best om het (digitaal) onderwijs te ondersteunen. Ook uitgeverijen en platforms reiken tools aan om het docenten en studenten enigszins gemakkelijker te maken om bij informatie te komen.
Veelgestelde vragen
Dagelijks komen er veel vragen bij ons binnen over de dienstverlening van de bibliotheek. Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.
Het laatste nieuws Bekijk alle nieuwsberichten