Zoeken in CatalogusPlus

Library Learning Centre Roeterseilandcomplex

Library Learning Centre Roeterseilandcampus in aanbouw

Per 1 september 2014: Library Learning Centre Roeterseilandcampus

Deze informatie is nog voorlopig en in bewerking.

Roetersstraat 11

1018 WB Amsterdam

1001 NA Amsterdam

E-mail: piersonreveszbibliotheek@uva.nl

Toegankelijkheid

Het hele gebouw is toegankelijk voor rolstoelers.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30-22 uur, zaterdag en zondag: 9-18 uur.

Het gebouw is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18 uur toegankelijk voor iedereen met een geldige bibliotheekpas (voor UvA- en HvA-studenten de collegekaart).

Op de overige tijdstippen is het Library Learning Centre alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers van de UvA en de HvA.
Bezoekers dienen op verzoek van bibliotheek- of beveiligingspersoneel hun collegekaart, bibliotheekpas en/of een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Studieplaatsen

Het LLC Roeterseilandcampus beschikt over ruim 800 studieplekken op de 1e, 2e en 3e etage, waarvan 175 voorzien zijn van een pc.
Het gebouw beschikt over 1240 zitplaatsen, inclusief restaurantgedeelte en loungeplekken.

Indeling

• Begane grond: samenwerkplekken en restaurantgedeelte
  • 1e etage: informatiebalie
  • 2e etage: collectie Faculteit Economie en Bedrijfskunde, collectie Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen
  • 3e etage: 160 studieplekken met een vaste pc

Alle faciliteiten zoals printers, koffieautomaten, watertappunten (Join the Pipe) en afvalstations bevinden zich op het verticale plein van begane grond t/m 3e etage.

Gepubliceerd door  Universiteitsbibliotheek UvA

14 juli 2014