Bibliotheek

Zoeken in CatalogusPlus

Mobiel

UBA mobiel

Mobiele Bibliotheeksite

Via de smartphone openingstijden checken, kijken in welk studiecentrum nog computers vrij zijn, en zoeken in de collectie: het kan allemaal via de mobiele startpagina van de UvA-bibliotheek.
Via het adres m.uba.uva.nl is de website smartphone-vriendelijk gemaakt. Op de voorgrond staan uiteraard de zaken die onderweg handig zijn, zoals locatie-informatie, mailen en een vraag stellen via Whatsapp.

UBA mobiel

Web app

De mobiele Bibliotheeksite kan als web app op het 'bureaublad' van de iPhone of Android telefoon geplaatst worden:

  • iPhone: tik op de delen-toets en kies: Voeg toe aan beginscherm.
  • Android: tik op de ster in de navigatiebalk, kies Favoriet toevoegen en Opslaan. Houd vervolgens de thumbnail ingedrukt totdat het snelmenu verschijnt en kies Sneltoets toevoegen.

Wiki Mobiele toegang tot UvA-diensten

ICT services van de UvA ondersteunt alleen het gebruik van UvA-diensten voor de standaard-pc’s met Windows. Voor gebruik op iOS (iPhone/iPad)-, Android- en Windows 8-smartphones en -tablets is er de wiki Mobiele toegang UvA over de volgende UvA-diensten:

Er is geen garantie dat het altijd werkt zoals in de wiki omschreven is. Aanvullingen of tips ter verbetering zijn welkom. Ook kunt u zelf rechten krijgen om bij te dragen.

 

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA

9 mei 2018