Bibliotheek

Zoeken in CatalogusPlus

UvA Readers Online

informatie voor studenten

banner contact

UvA Readers Online biedt toegang tot digitale readers en syllabi voor de faculteiten Economie en Bedrijfskunde (FEB), Geesteswetenschappen (FGw), Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG), Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) en Rechtsgeleerdheid (FdR). De site is doorzoekbaar op studiegidsnummer, vak, naam docent en auteur(s) van artikelen. Gedrukte exemplaren kunnen eveneens op de website worden besteld, via de printing on demand-service van reproleverancier Canon.

Toegang

UvA Readers Online is toegankelijk vanaf elke computer, tablet of smartphone na inloggen met een UvAnetID en wachtwoord. Let op: om voor het systeem herkenbaar te blijven, moet je bij de eerste inlog op het formulier “Request for Information Transfer” klikken op “Yes, share this data”. 
De docent kan ervoor kiezen om een reader ook op Blackboard te plaatsen door middel van een link bij de cursus.

Downloaden

Alle online readers en syllabi bestaan uit losse PDF-documenten die gratis te downloaden zijn via een PDF-reader op zowel computer, tablet als smartphone.

Printing on Demand

Voor het bestellen van een gedrukte reader moet je eenmalig een gratis account aanmaken bij reproleverancier Canon (volg de instructies op de site). Afrekenen gaat via iDEAL of Mastercard. Bestelde readers worden binnen vijf werkdagen geleverd op een gewenst adres of kunnen worden afgehaald op één van deze afhaallocaties:

Bij problemen met downloaden of bestellen, neem contact op. Voor meer informatie lees de helppagina op UvA Readers Online.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA

16 november 2017