Bibliotheek

Zoeken in CatalogusPlus

Library Learning Centre Roeterseilandcampus

De bibliotheekcollecties van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen zijn gehuisvest in het Library Learning Centre.

studenten Library Learning Centre

Library Learning Centre Roeterseilandcampus

Roetersstraat 11
1018 WB Amsterdam
Postbus 15520
1001 NA Amsterdam

T: +31 (0)20 525 4273
E: llcrec@uva.nl

Toegankelijkheid

Het gebouw is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18 uur toegankelijk voor iedereen met een geldige lenerspas, collegekaart of medewerkerskaart van UvA of HvA. Op de overige tijdstippen is het Library Learning Centre alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers van de UvA en de HvA.
Bezoekers dienen op verzoek van bibliotheek- of beveiligingspersoneel hun collegekaart, medewerkerskaart, bibliotheekpas en/of een geldig legitimatiebewijs te tonen. Het hele gebouw is toegankelijk voor rolstoelers.

Studieplaatsen

Het LLC Roeterseilandcampus beschikt over ruim 800 studieplekken op de 1e, 2e en 3e etage, waarvan 175 voorzien zijn van een pc. Het gebouw beschikt over 1240 zitplaatsen, inclusief restaurantgedeelte en loungeplekken.

PC’s en zalen reserveren op de Roeterseilandcampus

Wil je een studieplek met pc of zelfs een zaal reserveren? Dat kan via Mapiq. 15 computers, de twee samenwerkruimtes H1.06 en H1.07 op de eerste verdieping van het Library Learning Centre en 13 zalen in het B-gebouw zijn vanaf een week tevoren reserveerbaar. 

Hoe het werkt? Log in met je UvAnetID. Kijk welke samenwerkruimtes, zalen en PC’s op dit moment reserveerbaar zijn en maak een reservering. Er komt meteen een bevestiging via e-mail. Mocht je de PC of de zaal bezet aantreffen, laat dan het mailtje aan je medestudent zien. Eventuele problemen kun je melden bij Bureau Onderwijslogistiek op telefoonnummer 020 - 525 6800. 

Indeling

  • Begane grond: samenwerkplekken en restaurantgedeelte;
  • 1e etage: informatiebalie, samenwerkruimtes;
  • 2e etage: collectie Faculteit Economie en Bedrijfskunde, collectie Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen;
  • 3e etage: 160 studieplekken met een vaste pc.

Alle faciliteiten zoals printers, koffieautomaten, watertappunten (Join the Pipe) en afvalstations bevinden zich op het verticale plein van begane grond t/m 3e etage.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA

3 januari 2017