EN uva.nl

Tentamentijd is een drukke tijd. Ook in de bibliotheek kan het vol zijn. Daarom biedt de Bibliotheek in samenwerking met Facility Services extra studieplekken aan op verschillende locaties in de stad. Diverse onderwijszalen zijn tijdens de tentamenperiode beschikbaar om te studeren. Ook zijn veel bibliotheeklocaties langer open.

Raadpleeg voor een overzicht van alle beschikbare locaties en openingstijden de handige folder en bekijk het overzicht van extra zalen. Zie ook de informatieschermen ter plekke voor een overzicht van beschikbare zalen.

Bekijk het overzicht met extra studieplekken en ruimere openingstijden (pdf) Ontdek waar extra studiezalen zijn (pdf)

Studeren in de stilte van een kerk

Voor wie op zoek is naar een hele bijzondere studieplek:  van 16-18 maart kun je terecht in de Posthoornkerk (Haarlemmerstraat 124-126). Van 9:00-19.00 zijn in de kerk 70 studieplekken beschikbaar. Gratis koffie, thee en Wifi.

Even ontspannen met yoga

Stijf geworden van lang stilzitten? De Bibliotheek biedt in het P.C. Hoofthuis dagelijks om 15:00 uur een yoga workshop  aan. Data: 20-22 maart en 25-27 maart.

Opgeven hiervoor kan aan de bibliotheekbalie in het P.C. Hoofthuis. Vergeet niet je eigen yogamatje mee te nemen.

Neem je studentenkaart mee

In de avonden en tijdens het weekend zijn de Universiteitsbibliotheek Singel en het Library Learning Centre  Roeterseiland alleen toegankelijk met een geldige studenten- of medewerkerskaart, of met een bibliotheekpas.

Vanwege de drukte zijn beide vestigingen in de avonden en weekenden niet open voor UKB-kaarthouders.

UvA Bibliotheek tentamenperiode potlood