Zoeken in CatalogusPlus

De wensboom is terug in de Bibliotheek

Deel jouw wens voor het nieuwe jaar in de Bibliotheek

6 december 2018

Vanaf vandaag kunnen er weer wensen en inspirerende boodschappen voor het nieuwe jaar gedeeld worden in de wensboom van de Bibliotheek. Deze keer zijn er twee locaties waar je jouw wenskaart kunt ophangen: in de Universiteitsbibliotheek Singel en in de P.C. Hoofthuis Bibliotheek.

Na een jaar van hard werken en studeren is het mooi om in de feestmaand december even stil te staan bij wat we allemaal hebben. Om even na te denken over de toekomst. En hoe fijn is het dan als je elkaar ook nog het beste toe kunt wensen.

Alle medewerkers van de Bibliotheek wensen je fijne feestdagen en een inspirerend nieuw jaar!

Hoe werkt het?
Schrijf jouw inspirerende wens voor het nieuwe jaar op een wenskaart en hang deze in de wensboom. Als je kans wilt maken op een bijzondere verrassing, vul dan ook jouw naam en e-mailadres in op de kaart. Het invullen van je naam en e-mailadres is optioneel, en dus niet verplicht. Door je naam en e-mailadres in te vullen op de wenskaart geef je de Bibliotheek toestemming om je eenmalig te mailen indien jij de meest inspirerende wens in de boom in de openbare ruimte hebt gehangen. Na deze wensactie zal de boom weggehaald worden en worden de ingevulde wenskaarten vernietigd.

Made by
De wensboom in de Universiteitsbibliotheek Singel is gemaakt van gerecyclede houten pallets door leerlingen Techniek van het ROC Op Maat.

Openingstijden kerstreces
Tijdens het kerstreces (22 december tot en met 1 januari) zijn alle bibliotheeklocaties gesloten, met uitzondering van de Universiteitsbibliotheek Singel. De UB Singel is alle dagen open, behalve op 25 en 26 december en 1 januari.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA