Zoeken in CatalogusPlus

De puppykamer: ’Een heerlijke onderbreking van het studeren.’

23 oktober 2018

Afgelopen maandagmiddag en vandaag was er van 14 tot 16 uur een tijdelijke puppykamer ingericht in de Universiteitsbibliotheek aan het Singel. Onder toeziend oog van onder andere een ervaren hondentrainer en uiteraard hun baasjes, waren er 10 honden in de leeftijd van een paar maanden tot 7 jaar op bezoek. Ziehier wat korte reacties en een paar foto’s van UvA-studenten die een kwartiertje in de puppykamer mochten doorbrengen.

Zoë: ‘Het was te lief voor woorden. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik wilde er gewoon niet weg. Wat schattig. Het was zo leuk. ‘

Lilian: ‘Ik wil ook een hond. Wat lief en schattig. Ik voel me helemaal relaxed.’

Matthijs: ‘Ik vond het supergrappig. Een heerlijke onderbreking van het studeren. We zitten al de hele week in de UB en hebben vorige week meteen ingetekend. Morgen heb ik tentamen.’

Ziehier de eerdere berichtgeving met antwoorden op een aantal veel gestelde vragen.

Puppies

Foto: Monique Kooijmans