Zoeken in CatalogusPlus

Bibliotheek Science Park sluit in de zomer, maar dienstverlening blijft actief

18 juni 2018

Vanaf 5 juli t/m 24 augustus is de collectie van de Science Park Bibliotheek niet beschikbaar wegens aanpassingen aan het klimaatsysteem. Studenten en medewerkers die boeken uit de handbibliotheek nodig hebben, kunnen deze vóór 5 juli lenen.

Het Studiecentrum en de bibliotheekbalie blijven tijdens de zomermaanden open. De openingstijden van het Studiecentrum blijven ongewijzigd, maandag t/m vrijdag van 8 tot 22 uur; ’s Weekends, van 10 tot 18 uur. De bibliotheekbalie heeft in de zomermaanden aangepaste openingstijden. De balie is open van 9 tot 17 uur. ’s Weekends is de balie gesloten.

Wanneer je na 5 juli een bepaalde titel uit de collectie nodig hebt, dan kan je de medewerkers van de bibliotheekbalie verzoeken het boek bij een andere universiteitsbibliotheek aan te vragen. Het kan dan wel een week duren voordat het boek beschikbaar is.

Boeken op andere UvA-locaties en in het boekenmagazijn van de UvA blijven gewoon beschikbaar en kunnen worden aangevraagd en afgehaald bij de balie van de Science Park Bibliotheek.

Baliemedewerkers Bibliotheek Science Park groepsfoto

Groepsfoto baliemedewerkers. V.l.n.r.: Peggy da Graca, Kasper Abcouwer, Marijke Duyvendak, Steven Rütter, Dyoke van Assum, George Meerburg (foto: Bibliotheek)

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA