EN uva.nl

In 2021 opent een vernieuwde bibliotheek op het Binnengasthuisterrein. Voor het interieurontwerp dat MVSA Architects gaat maken zoeken we zoveel mogelijk input van studenten. Daarom nodigen we alle UvA-studenten uit om mee te ontwerpen aan de studieruimtes van de nieuwe bibliotheek. Vul de bijgaande enquête in en kom naar de bijeenkomst met de architecten.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuutjes en je maakt kans op een iPad! Grijp je kans en help mee om de studieruimtes te ontwerpen!

Ga naar de enquête

Met de input uit de enquête gaat MVSA Architects aan de slag. Zij presenteren hun eerste schets voor de studieruimtes op basis van de verzamelde input op woensdag 31 januari van 15.00-17.00 uur in de Belle van Zuylenzaal (UB Singel). Als je hierbij wilt zijn, moet je je wel even aanmelden door je e-mailadres in de enquête achter te laten.