Zoeken in CatalogusPlus

Paula Reischl wint prijsvraag over de bibliotheek

12 september 2017

Eerstejaars studente Paula Reischl is de gelukkige winnaar van de prijsvraag die de bibliotheek van de UvA organiseerde tijdens de intreeweek-studentenbeurs op 31 augustus j.l.

De prijsvraag in de Passengers Terminal Amsterdam testte de kennis van eerstejaars studenten over de dienstverlening van de bibliotheek.

Uit de vele goede inzendingen is de inzending van Paula getrokken. Paula komt uit Frankfurt, studeert nu bij de UvA literatuur en cultuur en heeft het geluk gehad woonruimte in de binnenstad van Amsterdam te vinden. De e-reader die ze heeft gewonnen zal wellicht voor een wat minder volumineuze rugzak zorgen, aangezien het kleine apparaat honderden e-books kan bevatten. Ze moet voor haar studie veel lezen, dus Paula is extra blij met deze prijs.

We feliciteren Paula en wensen haar nog veel meer succes in haar studie.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA