Zoeken in CatalogusPlus

Telefoon stoort studenten

5 oktober 2016

De telefoon die afgelopen maandagavond luid rinkelend de rust verstoorde in het Informatiecentrum van de UB Singel was onderdeel van een prijsvraag van NPO 3FM. Degene die de telefoon opnam, zou het toestel, na het uitvoeren van een opdracht, kunnen winnen.

Dat had wat voeten in de aarde. Na meerdere malen overgaan bracht een verstoorde student de rinkelende telefoon naar de receptie. Normaal natuurlijk de juiste actie, in de Bibliotheek kun je ook geconcentreerd studeren. Uiteindelijk besloot toch een andere student, Sara Bregman, de telefoon op te nemen. En dat leverde haar een splinternieuwe telefoon op.

Op de Facebookpagina van 3FM zie je een kort videoverslag. We feliciteren Sara met haar nieuwe telefoon! En hopen dat jullie niet al te veel last van deze actie hebben gehad.

Kennen jullie onze huisregels trouwens al? Bij de samenwerkplekken zijn deze wat losser dan in de studiezalen en de studieplekken met/zonder pc. Bekijk ze nog eens en zoek afhankelijk van wat je wilt doen een plaats in een van onze bibliotheken.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA