Zoeken in CatalogusPlus

Identificeer het "mystery object"

Prijsvraag Science Park Bibliotheek

26 oktober 2016

In november en december is dit object tentoongesteld in het studiecentrum van het Science Park. Wie kan zeggen wat het is, maakt kans op een dinercheque bij restaurant Polder.

Het object is afkomstig uit de Bijzondere Collecties: het historisch magazijn van de Universiteit van Amsterdam. Naast kostbare boeken, manuscripten en prenten verzamelt Bijzondere Collecties ook wetenschappelijke instrumenten.

Op de foto is een detail te zien.

Weet jij wat het is, of wil je een gok wagen? Doe dan mee aan de prijsvraag. Je kunt van 1 november tot en met 23 december je antwoord insturen. De prijswinnaar ontvangt een diner voor twee personen in cafĂ©-restaurant Polder.

Wil je het mystery object van dichterbij bekijken, of meteen je antwoord geven, ga dan naar de Science Park bibliotheek

De prijsvraag staat open voor alle studenten en medewerkers van de UvA.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA