Zoeken in CatalogusPlus

Hanna de Vries wint prijsvraag over de bibliotheek

E-reader gaat naar natuurkundestudent

16 september 2016

Eerstejaars student Hanna de Vries is de gelukkige winnaar van de prijsvraag die de bibliotheek van de UvA organiseerde tijdens de intreeweek-studentenbeurs op 1 september.

De prijsvraag in de Passengers Terminal Amsterdam testte de kennis van eerstejaars studenten over de dienstverlening van de bibliotheek.

Uit de vele goede inzendingen is de inzending van Hanna getrokken. Zij studeert natuurkunde en reist op en neer vanuit haar woonplaats Enkhuizen. De prijs die ze heeft gewonnen: een e-reader, zal wellicht voor een wat minder volumineuze rugzak zorgen, aangezien het kleine apparaat honderden e-books kan bevatten. De Science Park bibliotheek heeft ze al ontdekt maar ze heeft er nog geen gebruik van gemaakt.

We feliciteren Hanna en wensen haar nog veel meer succes in haar studie.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA