Zoeken in CatalogusPlus

Mendeley beschikbaar voor de UvA

Citatiesoftware naast RefWorks

3 mei 2016

De UvA heeft sinds april 2016 een abonnement op de citatiesoftware Mendeley Institutional Edition, in eerste instantie voor een jaar. De Institutional Edition biedt, vergeleken bij de gratis versie, een aantal voordelen: 20 GB opslagruimte en een onbeperkt aantal privé groepen met maximaal 25 leden. RefWorks blijft de standaard citatiemanager van de UvA; Mendeley is een extra mogelijkheid.

Hebt u al een Mendeley-account dan kunt u uw account opwaarderen tot de Institutional Edition. Gebruik hiervoor uw UvA-mailadres.

Log in in uw Mendeley-account en meld u aan bij het account van de Universiteit van Amsterdam. Klik op ‘Join this group’.

Hebt u nog geen Mendeley-account en wilt u een account voor de Mendeley Institutional Edition, volg deze instructie.

Gepubliceerd door  Bibliotheek van de UvA